Следвайте Гласове в ТелеграмБившият президент на САЩ Доналд Тръмп коментира конфликта

...
Следвайте Гласове в ТелеграмБившият президент на САЩ Доналд Тръмп коментира конфликта
Коментари Харесай

Тръмп: Голяма бъркотия в Русия, но внимавайте какво си пожелавате. Следващият може да бъде много по-лош

Следвайте " Гласове " в Телеграм

Бившият президент на Съединени американски щати Доналд Тръмп разяснява спора сред Русия и наемническата група " Вагнер " в обява в основаната от него обществена мрежа „ TruthSocial “, съобщи БГНЕС.

Той назова въоръжения протест в Русия „ огромна неразбория “, откакто водачът на " Вагнер " Евгений Пригожин отклони паравоенните си сили от Москва.

„ Голяма неразбория в Русия, само че внимавайте какво си пожелавате. Следващият може да бъде доста по-лош! “, написа Тръмп.

В обособен пост Тръмп упрекна американския президент Джо Байдън и неговия наследник Хънтър Байдън, че са взели огромни суми пари както от Русия, по този начин и от Китай.

Коментарът на Тръмп се базира на хипотетичните бизнес връзки на Хънтър Байдън с украински и китайски компании, които сега се проверяват заради обвинявания, че президентът Байдън е взел участие в скица за подкупи по време на мандата си като вицепрезидент на Съединените щати.

Освен това Тръмп сподели, че Байдън ще направи всичко, което Китай желае от него във връзка с обстановката в Русия, и съобщи, че Русия и Китай са били естествени врагове, „ до момента в който Байдън не пристигна “.

Коментарите на Тръмп идват дни откакто актуалният американски президент назова китайския президент Си Дзинпин деспот. Забележката провокира формален митинг от Китай, само че Байдън отхвърли опасенията, че връзките сред Вашингтон и Пекин се утежняват и съобщи, че чака да се срещне със Си в близко бъдеще.

Тръмп, който се кандидатира за преизбиране на изборите в Съединени американски щати през 2024 година, редува похвали на Путин за нашествието му в Украйна, наричайки го „ талантлив “ и „ рационален “ и заявявайки, че нашествието на Русия не би се случила, в случай че той беше президент.

Инфо: БНР

 

 

 

 

 

Източник: glasove.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР